De architect is klaar!

De architect is klaar met het ontwerp! Een mooi moment om u de Artist Impressies van het ontwerp van ZuiderDuinen te laten zien.

Opzet van het ontwerp
De drie kleinschalige luxe appartementengebouwen zijn op een onderbouw geplaatst. In de onderbouw zijn diverse functies te vinden, te weten: de entrees van de appartementengebouwen, een kinderdagverblijf, de privé bergingen en een ruime afgesloten stallinggarage. Twee appartementengebouwen zijn beschikbaar voor de verkoop. Het appartementengebouw dat het dichtst tegen de Ockenburghstraat is gelegen zal beschikbaar komen voor de vrije sector huur (vanaf ca. €1.000,- per maand). Tussen de appartementengebouwen komen mooie siertuinen.

Het ontwerp
De zandkleurige stenen zorgen voor een mooie rustige uitstraling die goed past bij het duingebied. De horizontale sierlijnen verbinden de gebouwen op een natuurlijke wijze met elkaar. Een belangrijk kenmerk zijn de grote ramen tot aan de vloeren. Die zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de omgeving. De balkons en terrassen zijn opvallend groot. Het ontwerp is vanwege onder andere de goede gevelisolatie en zonnepanelen op de daken duurzaam. Hierdoor hebben toekomstige bewoners relatief lage energielasten.

ZD-vogelvlucht.125058

De ligging
De kwaliteit van de locatie is misschien wel de belangrijkste reden om voor een nieuwbouwproject te kiezen. Op dit beeld ziet u de fantastisch ligging van ZuiderDuinen. Op de grens van het natuurgebied Ockenburgh en op loopafstand van het strand en de zee van Kijkduin! Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer liggen binnen handbereik. Buiten maar toch in de stad. Een fantastische plek om te wonen!

ZD-ligging

Wat wordt er anders
ZuiderDuinen komt op de plek waar nu het grote parkeerterrein ligt; in de oksel van de Ockenburghstraat en de Wijndaelerweg. Vanuit de Wijndaelerweg kunt u nu met de auto rechtsaf slaan naar de Wijndaelerduin. Dit is de toegangsweg naar het bowlingcentrum en de International School of The Hague (ISH). Een belangrijk onderdeel van de herontwikkeling van dit gebied is dat deze weg komt te vervallen. Hierdoor verdwijnt het autoverkeer uit dit deel van het gebied. Er blijft wel een fiets- en voetpad beschikbaar. ZuiderDuinen wordt direct bereikbaar via een in- en uitrit aan de Wijndaelerweg. De ISH wordt voor autoverkeer bereikbaar via een nieuwe toegang aan de Wijndaelerweg. Deze toegang komt ter hoogte van de oude “Marathonlocatie”. Het bowlingcentrum wordt in de toekomst via de achterzijde (richting Kijkduin) ontsloten. Deze wijzigingen zorgen ervoor dat ZuiderDuinen straks in een heerlijk groene en rustige omgeving komt te liggen. We verwachten u over twee weken een preview te kunnen geven van de plattegronden van de koopappartementen.

2017-07-25T14:10:36+00:00