Succesvol in verkoop

Afgelopen zaterdag was de start van de verkoop van ZuiderDuinen. Wat een animo! Al ruim voor de aanvangstijd van 11 uur stonden de eerste bezoekers al voor de deur bij The Fish Club. Als u geweest bent; hartelijk dank voor uw interesse en uw komst!

Was u niet in de gelegenheid langs te komen? Vanaf nu kunt u hier de digitale brochure bekijken en het inschrijfformulier downloaden. U vindt hier alle toekomstige contractstukken. Als u iets naar onder scrolt zijn de contracttekeningen met de installaties per bouwnummer te downloaden.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij één van de makelaars, waar u de brochure en het inschrijfformulier op kunt halen.

Inschrijven appartementen
Vrijdag 18 november a.s. om 17.00 uur sluit de termijn van inschrijven voor de 36 appartementen. Als u een keuze hebt gemaakt voor een appartement, kunt u zich inschrijven en uw formulier (eventueel per mail) opsturen naar de makelaar. De makelaar inventariseert de aanmeldingen en neemt in elk geval, uiterlijk 25 november a.s., contact met u op.

Inschrijven penthouses
Voor de penthouses geldt een andere procedure van inschrijven. Deze inschrijving sluit eerder, namelijk op maandag 14 november a.s. om 12.00 uur. Uiterlijk vóór dit tijdstip dient uw biedingsformulier en de gevraagde gegevens ingeleverd te zijn bij Notariskantoor Caminada, Notarissen te Rijswijk (Z-H). In het document ‘Voorwaarden van inschrijving’ kunt u precies lezen hoe de inschrijving voor de 2 penthouses zal geschieden. Het ‘Biedingsformulier’ is eveneens als download beschikbaar. De bieders worden schriftelijk (eventueel per e-mail) omtrent de gunning op de hoogte gebracht.

Veel plezier met het verkennen van de mogelijkheden in ZuiderDuinen. We zijn reuze benieuwd welk appartement uw voorkeur geniet!

2016-11-08T11:41:02+00:00