Veel belangstelling voor ZuiderDuinen

De aanmeldingen voor ZuiderDuinen blijven binnenkomen. Er is dus veel belangstelling voor dit project!

Werk in uitvoering
Momenteel wordt er ‘achter de schermen’ hard gewerkt aan dit bijzondere project. Er zijn altijd veel mensen betrokken bij een ontwikkeling. Het Haagse architectenbureau Atelier Pro werkt de laatste tekeningen verder uit. De landschapsarchitect buigt zich met zijn team over een fraaie invulling van de omgeving en de binnentuinen. En het ontwerpteam van Jan des Bouvrie richt zich op de indelingsplattegronden van de 2 penthouses.
Met elkaar hopen we u straks te mogen inspireren en optimaal te kunnen laten zien hoeveel mogelijkheden u heeft qua eigen indeling en inrichting van uw royale appartement.

Luxe, Comfort, Veilig en Duurzaamheid
ZuiderDuinen kenmerkt zich, naast de mooie ligging aan de Haagse duinen, ook door Luxe, Comfort, Veilig en Duurzaamheid. Dit uit zich in verschillende onderdelen. Zo wordt het gevoel van luxe en comfort onder meer versterkt door de maat van de balkons en terrassen. De balkons bijvoorbeeld zijn met circa 20m² buitengewoon groot. Als u kiest voor één van de 38 fantastische koopappartementen van ZuiderDuinen, kunt u straks dus zowel binnen als buiten volop genieten.

Fantastische balkons en terrassen
Op de website toonden we eerder al impressies van een interieur. Om u een idee te geven van de grootte van de buitenruimte, hebben we een sfeerbeeld gemaakt van één van de balkons. Wat een vooruitzicht! Zo’n heerlijk zomerse dag lekker op eigen balkon of terras met voldoende ruimte voor een mooie (lounge) set van formaat. De dag kan niet lang genoeg duren!

2016-07-22T13:34:13+00:00