ZuiderDuinen krijgt meer en meer gestalte

ZuiderDuinen krijgt meer en meer gestalte. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van ZuiderDuinen, passend in de omgeving die alles behalve allerdaags is. Een groen landschap dat letterlijk wordt gekleurd met het aroma van de zee vraagt om een architectuur die verder gaat. Alleen de kleuren al, de zandkleurige stenen lijken wel uit de grond te komen, zo goed sluiten ze aan bij het omringende duingebied.

Tuinen
De drie gebouwen die ZuiderDuinen tot een geheel maken hebben dan ook een ranke uitstraling. Buiten vormen de tuinen een heerlijke overgang naar het natuurgebied Ockenburgh en iets verder, de kust. De tuinen sluiten hierop prachtig aan. Ze liggen op de daken van de lager gelegen gebouwen, bijvoorbeeld de parkeergarage. Iedere tuin laat in het patroon van haar beplanting een licht glooiende overgang zien van mooie duingrassen naar rijk gekleurde mossen en duinplanten.

Indeling
De variatie in appartementen van ZuiderDuinen is aanzienlijk. Zowel in grootte als in buitenruimtes heeft u straks veel keus. Voor nu laten we u alvast graag drie ingeschetste plattegronden zien. Type A1 is een vierkamerappartement met een woonoppervlak van circa 116m². Type A3 is een driekamerappartement met een woonoppervlak van circa 106m². En als derde een type A4 met een woonoppervlak van circa 121m² en een opvallend groot terras van maar liefst 41m². In totaal telt ZuiderDuinen 36 appartementen en 2 penthouses. De keus is geheel aan u.

Exclusief penthouse

Op de bovenste woonlagen zijn twee penthouses voorzien. Extra groot, extra veel mogelijkheden. Hoe zou u een woonoppervlak van maar liefst 178m² of 188m² in willen delen? Jan des Bouvrie heeft daar met al zijn kennis en creativiteit wel een mening over. Exclusief voor de kopers van een penthouse ontwerpt hij met zijn team in Naarden-Vesting een indeling die u zal verrassen. De mogelijkheden zijn eindeloos. In deze Nieuwsflits een ingeschetste plattegrond van zijn hand. Met ondermeer een prominente plek voor een kookeiland dat doorloopt in een eetbar. Drie slaapkamers met elk een eigen badkamer, en een groot en gezellig buitenterras.

Ondertussen leggen we de laatste hand aan de verkoopstukken. We kijken er naar uit u binnenkort een uitnodiging te mogen sturen voor de start van de verkoop.

2017-07-25T14:10:36+00:00